Har du fundet sommervikar til rengøringen?

Har du overvejet, hvem der skal vikariere for jeres rengøringshjælp i sommerferien? For selvom jeres egen rengøringshjælp holder ferie, skal der jo være rent – over alt og hver dag.

Din professionelle rengøringshjælp

Vi ved, hvad det handler om, når du taler om kimtal, restskidt og risiko for vækst af bakterier, så du behøver ikke gå ned i standard, bare fordi du har brug for en sommervikar til at klare rengøringen.

Hos KlinikRENT har vi specialiseret os i professionel rengøring og hygiejnekontrol af lægepraksisser, speciallægeklinikker, laboratorier og fødevareindustri – steder, hvor der stilles meget høje og strenge krav til hygiejnen og dermed kvaliteten af rengøringen.

Har du et egenkontrolprogram, integrerer vi det som en naturlig del i vores arbejde, og som jeres sommervikar tilbyder vi, at du samtidig kan få efterset jeres rengøringsprocedurer omkring hygiejne.

Det handler om jeres behov

Dialogen er det vigtigste redskab hos os, for rengøring handler om jeres behov. Derfor afstemmer vi løbende forventninger med dig og foretager fælles kontrol, så vi altid er på forkant.

Du kan også regne med daglig desinfektion af problemråder som dørhåndtag og toiletter, jævnlige målinger af restskidt og kimtal, og hvad der nu ellers måtte have dit fokus.

Gem

Gem